23 hét - Fordítás - Youtube

Telefonos veszekedés - NYITAI - HEFFNER
SOKAK KÉRÉSÉRE - gondoltam még egyszer - időrendi sorrendben felrakom, hogy pontosan mi is történt Nitai -Kiss Zoltán /BPLAN /és én közöttem az elmúlt hónapokban, napokban. Lássunk tisztán!
Soha nem találkoztunk személyesen, nem is leveleztünk, semmilyen formában nem volt kapcsolatunk.
2023 -ban, - teljesen függetlenül egymástól - létrejött a "B-BLAN" -fizetős közösségi oldal és párhuzamosan az ingyenes "FREEBOOK.HU" közösségi csatorna.
Ezen kívül még rengeteg hasonló magyar és külföldi - alternatív -közösségi platform létezik, s folyamatosan egyre több ilyen alakul még, ez nem kérdéses. Természetes dolognak tartom, hogy -egymástól teljesen függetlenül - próbálkozik sok értelmes ember, hogy cenzúra és lehallgatás-mentes közösségi platformokat hozzon létre, hiszen óriás- problémák vannak a META és a GOOGLE – termékeivel. Senki nem „másol” senkit, mi pld. megvásároltunk egy GYÁRI PROGRAMOT, mely kimondottam egy FACEBOOK- ”KLÓN”, saját fejlesztőink dolgoztak rajta hónapokat és még most sincs teljesen készen a platform, folyamatosan javítjuk, teszteljük, senkinek nem tudjuk és akarjuk lemásolni a rendszerét, a forráskódokat a csehországi forgalmazó adta nekünk át!
Amikor arról a kérdésről kellett döntenem, hogy a csatornánk "INGYENES - avagy FIZETŐS" - lesz-e, akkor regisztráltam a BPLAN oldalra, ahova csak a nevemet és a profil - fotómat töltöttem fel és a "Spiritual Tv." e-mail -címét, semmi mást. Meg szerettem volna vizsgálni, hogy mit jelent az egy hasonló csatornán, ha valaki "FIZETŐS", avagy ha "ingyenes".
Világosság vált számomra, hogy senki nem fog tartós kapcsolatokat kialakítani sehol, vagy saját reklámokat, vállalkozást, csoportokat, rendezvényeket megosztani egy olyan oldalon, ahol a megosztásai csak addig láthatóak majd, ameddig fizet, ha bármilyen okból nem tud fizetni, akkor elveszti a kapcsolatot az oldalon a saját "profiljával", az ismerősökkel, követőkkel.
Ebből /is / tanulva teljesen "INGYENESNEK" alkottam meg társaimmal a FREEBOOK.HU csatornát, hogy ilyesmi nálunk elő ne fordulhasson.
Azután 14 napra, hogy regisztráltam / s közben soha nem léptem be az oldalra ! / kaptam a BPLAN -tól egy e-mailt, hogy "fizessek be X. forintot, mert csak akkor tudok belépni az oldalra újra"... Természetesen nem fizettem be és nem léptem be az oldalra sem, a saját profilomat sem tudom ott azóta megnézni és természetesen törölni sem, mert ahhoz is fizetnem kellene. / Ez alapvető POLGÁRI és BÜNTETŐ - JOGI AGGÁLYOKAT vet fel! /
Amikor 2023 -decemberében felraktam a saját YOUTUBE csatornámra az első FREEBOOK.HU - közösségi csatorna- információkat / használat, feltételek, adatkezelés, ingyenesség, stb. /, akkor NYITAI egyből commentelt a YOUTUBE -filmem alá egy "lealázó" hozzászólást, amelyben azt kérdezte, hogy "TE /... szidó minőségű káromkodás /, ezért regisztráltál a csatornámra?"
/ Nem tudtam egyébként, hogy ez az ő "saját csatornája". Én úgy hallottam, hogy ez egy nyitott KÖZÖSSÉGI OLDAL, ahová bárki csatlakozhat, nincsenek feltételek. / Szerintem egy közösségi felületen nem lehet feltétel, hogy a résztvevőknek ne legyen saját közösségi felülete, vagy ne vegyen részt más közösségi életben! Mi is nyitottak vagyunk minden más, hozzánk HASONLÓ KÖZÖSSÉG TAGJAI regisztrálására, közösségünkben már most is regisztráltak UCC-sek, SUSKA- KÖRÖSÖK, MATT -tagok, SZKÍTA önkormányzatok, stb. stb.!
Folytatom... Januárban - meghívásra - részt vettem egy ZOOM KONFERENCIÁN, melyet Dr. TAMASI JÓZSEF vezetett, ahol felajánlottam a SZKÍTA KÖZÖSSÉGNEK és az EGYESÜLETNEK, az "ORVOSOK A TISZTÁNLÁTÁSÉRT" CSAPATNAK - teljesen ingyenesen. Tamasi József ezt az ajánlatot - sokak füle hallatára - elfogadta, ígéretet kaptam tőle, hogy meg fogják az oldalt nézni
/ ez nem történt meg azóta sem, nem regisztrált nálunk! /.
Pár hét múlva kaptam Dr. TAMASI JÓZSEFTŐL egy TELEGRAM csoportba is meghívót "EGYSÉGRE VALÓ FELSZÓLÍTÁS" - címen, ahol Ő kijelentette, hogy "jelenleg csak egy közösségi platform létezik országunkban, melyet ő szívből ajánl mindenkinek, ez a BPLAN, tehát Tamasi József - mint önjelölt vezető - nyilatkozott, s kvázi erre szólította fel a résztvevőket".
Ez abszolút valótlan állítás volt, hiszen legalább két hasonló INTERNETES PLATFORM létezett akkor, én erről személyesen informáltam őt! / A telegram beszélgetés szövege PDF -ben lementve/!
Így tisztelettel megköszönve a meghívást, s jókívánságaimat tolmácsolva, kiléptem ebből a platformból és befejeztem TAMASI DOKTORRAL az együttműködést a jövőre nézve.
Megértettem, hogy jelenleg az önjelölt vezető javaslatára, nincs a FREEBOOK.HU -ra szükség , ezt természetesnek veszem, de a mellébeszélést és a valótlan kijelentéseket nem szeretem, elutasítom!
VÉGEZETÜL NIKAI KISS ZOLTÁN szidkozódásainak másik oka, azon kívűl, hogy féltékeny arra, hogy egy másik KÖZÖSSÉGI CSATORNA is létrejött, melyben nem ő a "KÖZPONT", s amelyik ingyenes:
Pár napja kaptam egy "kalóz videót", melyben egy rossz minőségű felvételen az USA új-mexikói ÜGYÉSZSÉGÉNEK feljelentése alapján a SZENÁTOROK KIHALLGATÁSRA rendelik be MARK Zuckerberg- et és társait.
A kisfilmen magyar felirat volt látható, de nem szerepelt a videón az, hogy ki készítette a magyar szöveget.
FIGYELEM! A VIDEÓ forrása és tulaja egyébként egy USA hírcsatorna és nem N. KISS ZOLTÁN csatornája!
A Nyitai K. Z. videója: https://youtu.be/VZFb-p_U3Ig

/ Jegyzem meg, hogy 15 éve, minden olyan videóban, ahol fellelhető a magyar szöveg fordítás készítője, feltöltöm a linket vagy kiírom a forrást is! /
A videó közvetlen forrása egyébként egy USA híroldal, annak eredeti felvételét megkerestem, s magyar narrációval, saját zenével, háttér videóval, bevezetéssel, lezárással elkészítettem a MAGYAR HANGOS VÁLTOZATOT, HD minőségben, mely nem tartalmaz magyar feliratot, s láthatóan más a kezdés és befejezés ideje is, bizonyítottan nem N. Kiss Zoltán videója lett feltéve, ráadásul ő elfelejtette még az USA - eredeti forrást is kiírni!
Az általunk készített magyar változat egyébként óriási sikerű lett, ugyanis még a vakok is tudják a tartalmat felfogni, ráadásul a feliratos videóban fehér háttéren, fehér betűkkel alapvetően olvashatatlan volt a NIKAI -féle tartalom, látók számára is.
Természetesen a Spiritualt TV. filmjében szerepel az eredeti forrásanyag, a @breaking news-logója is.
Az általunk készített film mentett változata:
https://www.freebook.hu/post/4002

A film YOUTUBE -ra való feltöltése után pár órával egy rosszindulatú, és káromló megjegyzést közölt NIKAI úr / a videómhoz / ez a telefonálást rögzítő videó- felvételen látszik és olvasható/.
Ez után kinyomoztam a telefonszámát, felhívtam a fickót, akiről úgy tudtam, hogy jógamester és tanító, valamint egy bölcs, és ráadásul "a béke szigete", s a BÉKESSÉG APOSTOLA.
A felvétel ebben az egyik rövid videóban hallható, s magáért beszél:
https://www.freebook.hu/post/4137

Ocsmány, káromkodós stílusban lettem leordítva, s miután jeleztem, hogy a beszélgetés rögzítésre kerül, ugyanabban az alpári formában folytatódott a pár perces ordibálás a fickó részéről.
Jeleztem neki a végén, hogy "a beszélgetést nyilvánosságra hozom", ő ezt láttamozta, hallható módon beleegyezését adta.
Ezek után feltöltöttem a 4 perces kis telefonbeszélgetést a csatornáimra, vágatlanul, majd NYITAI azonnal sértő és támadó stílusban „SZÁNALMASNAK” és „PARAZITÁNAK” nevezett a saját oldalamon egy hozzászólással / dokumentálva /.
Miközben a videóban nem én vagyok az, aki őt trágár módon minősíti, hanem ő engem... / EZEK UTÁN SMS_BEN SZITKOZÓDOTT, pereskedéssel, bírósággal fenyegetett /dokumentálva/.
NYITAI K. Zoltán a következő napon egy „bosszú videót” töltött fel a saját YOUTUBE csatornájára – nem volt tudomása arról, hogy én közben ideiglenesen „PRIVÁTTÁ” tettem a telefonbeszélgetést tartalmazó kisfilmet...
Ebben a videójában majdnem fél órán keresztül ócsárol engem, - többek között - "báránybőrbe bújtatott gonosz"ál-tanítónak és megtévesztőnek, plagizálónak és kígyónak, tudatlan egoista és nárcisztikus, stb. embernek" állít be engem, hallgatóinak és követőinek magyarázkodik arról, hogy a telefonban ő miért is beszélt alpári módon és miért káromkodott, s hogy én "állítólag direkt kiprovokáltam mindezeket". Mindezekkel önmagát minősíti.
Ráadásul a nevemet nem mondja ki, csak utal arra, hogy én rólam van szó, annak érdekében, hogy elkerülje a rágalmazás és a rossz hír keltés- becsületsértés, stb. feljelentésemet. Na ez maga a "KÍGYÓI MINŐSÉG"...
Természetesen az ő videói alatt és ebben a videójában is a „hozzászólások” ki vannak kapcsolva.
Ezen videó lementett linkje:
https://www.freebook.hu/post/4140

Én - ettől függetlenül - egy „BÉKÍTŐ hangvételű" videót készítettem ugyanazon a napon, 2024.02.08 -án, melyben semmilyen bántás, támadás nincs irányába, nem volt tudomásom arról, hogy ő - közben - milyen üzenetet tölt fel a csatornájára az én lejáratásomra.

Az én ezen videóm és előadásom:
https://www.freebook.hu/post/4144
Azóta rengeteg neves, értelmes magyar hagyományőrző, kutató, orvos és jogász is megkeresett engem, s mindegyikőjük megerősített, s támogatásáról biztosított NIKAI Kiss ZOLTÁN VISELKEDÉSÉVEL, ÜZLETI MANŐVEREIVEL, és EMBERINEK NEM NEVEZHETŐ MEGNYILVÁNULÁSAIVAL KAPCSOLATBAN.
Sokan az írták nekem, hogy NIKAI KISS ZOLTÁN : "Sadhguru" egyik tanítványa volt /INDIÁBAN/ , ezen vallási elöljáró pedig személyesen Klaus Schwab kollegája, ő az, aki "guruként" az emberiség lélekszámának a csökkentését világszerte szorgalmazza.
Én ezt a hírt Nyitairól sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom - állítólag a filmjeiben mesélt erről - de mindenesetre eléggé elgondolkoztató a dolog!
Sadhguru -forrás:

https://videa.hu/videok/tudoma....ny-technika/sadhguru


Köszönöm, ha elolvasta KÖZLEMÉNYEMET!
Ez a rövid tényállás jelenleg...
Tisztelettel:
Heffner Attila 2024.02.09.